Иван Атанасов-Ванката е човекът, който ще ни информира за времето

...
Иван Атанасов-Ванката е човекът, който ще ни информира за времето
Коментари Харесай

Ванката конкурира Натали Трифонова в телевизията на Слави

Иван Атанасов-Ванката е индивидът, който ще ни осведоми за времето в малкия екран на Слави Трифонов, разбра HotArena .

Бившият реквизитор е " персонален отговорник по ентъртейнмънта " и отлично може да се оправи и с ролята на комедиант. Ванката е любим на младежите, които му се радват и го имитират по конгреси. Освен, че ще демонстрира накъде духа вятърът, понякога Ванката ще бъде и артист. 

" Как без мен в шоуто, аз съм основно настоящо лице ", пошегува се преди време той. Засега няма да му оказва помощ логопед, който да оправи фъфленето му. Именно в това ще е чарът му, когато оповестява времето по малкия екран. Поради противоположната си захапка и малко необичайно призношение, постоянно сътрудниците му го бъзикат, само че той държи на подбив. 

" Адски честен мъж, на който аз съм импресарио. Отсега го виждам победител в някой конкурс за хубост ", смее се Георги Милчев-Годжи. " Така като ме гледате, дали не ставам за конкуренция на Натали Трифонова ", смее се и Ванката. 

" Като стана прочут, ще мога и по-бързо да си намеря жена. Друго си е да те дават всеки ден по малкия екран. Ще стана по-вървежен от шефа. Може да си менкаме и гаджетата ", майтапи се Атанасов, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР