Иван Антимов- Ванката и Георги Александров-Кучката са двамата полицаи от

...
Иван Антимов- Ванката и Георги Александров-Кучката са двамата полицаи от
Коментари Харесай

Само в BulNews! Ванката и Кучката са пострадалите полицаи от смачканата патрулка във Враца, линейка тръгва към „Пирогов“

Иван Антимов- Ванката и Георги Александров-Кучката са двамата служители на реда от районното ръководство във Враца, които пострадаха довечера при тежката злополука на входа на града, научи извънредно организация BulNews.
Както само медията ни заяви по-рано довечера, длъжностен лек автомобил „ Шкода “ се удари в бетонна бариера при осъществяване на своите отговорности.



Разследване на организация BulNews откри, че дългогодишните чиновници на полицията са охранявали кола за спешна помощ с психологично болен пациент. При влизане в града двата профилирани автомобила били засечени от камион. Линейката съумяла да мине, само че при опит да избегне конфликт с него, патрулката се завъртяла и се блъснала с дясната си страна в бетонните блокове.
По неофициална информация 53-годишният Георги Александров като по знамение се е отървал единствено с леки травми, само че неговия сътрудник не е има този шанс. В момента от врачанската болница приготвят кола за спешна помощ, която ще транспортира 35-годишния Иван Антимов към столичната „ Пирогов “. Служителят на Министерство на вътрешните работи е със счупени дясна предмишница и таз.
Добрата вест е, че и двамата опитни служители на реда са в схващане и няма непосредствена опасност за живота им.
Повече публична информация за тежкия пътен случай се чака да има в утрешния бюлетин на МВР-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР