Иван Ангелов говори неща, които още повече водят към Бойко

...
Иван Ангелов говори неща, които още повече водят към Бойко
Коментари Харесай

Христо Иванов: Собственикът на Градус сочи към Борисов

Иван Ангелов приказва неща, които още повече водят към Бойко Борисов. Всичко стига до Борисов – това беше смисълът на построяването на този 12-годишен режим, да концентрира всички лостове в своите ръце и да раздава порциите. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред " Неделя 150 " на БНР.

Съпредседателят на " Демократична България " акцентира, че огромният въпрос е дали ще се трансформира персоналната вендета на " изскочилите гневни скелети от килера на Борисов ", визирайки предприемачите, говорили пред комисията за проверка на ръководството през последните 10 години, в развой на въздаване на правдивост.

Според Иванов, част от действителността било " локалните гаулайтери на ГЕРБ " да наблюдават хората даже какво пишат във Facebook, само че в този момент хората щели да почват да им споделят да си гледат работата. Той сподели това в смисъл, че 45-тия парламент посочил, че към този момент хората почват да не се опасяват поради властовите лостове, които били съсредоточени в този момент в ръцете на Бойко Борисов и ГЕРБ. Ако в този момент изпуснем този миг, не знам какво ще се случи с България, уточни водачът на " Да, България ".

По думите на Иванов, политическата картина ще остане комплицирана и след предварителните парламентарни избори, само че това не значи, че няма да има смяна. Промяната обаче е развой, съгласно Иванов – мнение, споделяно и от юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън ". Базовият проблем е, че институциите са проядени от корупция и не може да дадат правдивост и сигурност, съобщи Иванов и подсети, че Демократична България е предложила подобен базов документ и никоя политическа групировка не е седнала да подпише платформата.

Само на база на пълноценна промяна можем да продължим, счита Иванов, който е уверен – това върви през дълбока промяна на правораздаването, унищожаване на Иван Гешев от поста основен прокурор, лустрация на " ченгетата ", " целия престъпен контингент ", който цялостни институциите.
Същевременно Иванов разгласи, че не би влезнал във формула " експертно държавно управление ", тъй като това бил изпразнен от наличие израз. Именно експертно държавно управление вижда като предстоящ път юрист Николай Хаджигенов.

Няма ги свадите, няма опортюнизма да се сгушим към огромен сътрудник за власт, няма боязън за оттегляне от правилата ни. Говорим за дълбока смяна, подготвени сме да поемем самодейността и да постановяваме този дневен ред, без значение от нашите размери, заключи Иванов обстановката в " Демократична България ". Продължаваме в този формат, в случай че някой желае да се причисли, би трябвало да е наясно с рамката ни и платформата ни – подготвени сме да приемем всеки, само че при разговор единствено за дълбока смяна, започваща от правораздаването и премахване на Гешев, приключи ръководителят на " Да, България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР