> Иван Ангелов е в средата. Светослав Илчовски е отдясноГ-н

...
> Иван Ангелов е в средата. Светослав Илчовски е отдясноГ-н
Коментари Харесай

Иван Ангелов: Фурмите от Дубай са дарени, обърках се за тях в парламента

 > Иван Ангелов е в средата. Светослав Илчовски е отдясно
" Г-н Ангелов не дължи една стотинка на Светослав Илчовски. Всичко му е превеждано по банков път. Половин година преди чуването в Народното събрание Ангелов е сезирал прокуратурата в Стара Загора за негови дейности ", съобщи Менко Менков.

На 5 май в парламентарната комисия за проверка на ръководството през последните 10 години земевладелецът Илчовски уточни Ангелов като ковчежник на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов, уточни от кого са кюлчетата, които се допуска, че са снимани в спалнята на премиера, както и че са снимани от плеймейтка. 

Илчовски твърди още, че Ангелов изкуствено е завишил оборотите на компанията си, с цел да я листне на борсата. По думите на Менков Комисията за финансов контрол е излязла с решение, че няма такова нещо, само че Ангелов е изискал спомагателна инспекция, с цел да се почисти името му. 

Още преди 2 седмици Ангелов отхвърли всички обвинявания като се изключи че познава Борисов, играят карти, чуват се по телефона и някогашният министър председател му е помагал в бизнеса. На чуване в комисията за проверка на 7 май Ангелов разгласи още, че е взел участие в бартерна договорка сред България и ОАЕ.  " Това, което сме дали на Дубай, е върнато посредством фурми. И ние от тези фурми сме си възстановили парите и сме на облага ", съобщи тогава той. 

Днес разгласи, че се е объркал и компаниите са били дарени на БЧК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР