Иван, Андрей и Магърдич Халваджиян също се включат в шоуто

...
Иван, Андрей и Магърдич Халваджиян също се включат в шоуто
Коментари Харесай

Азис, DARA, Зуека, Геро и едни от най-големите звезди в България ще участват в концерта на Виктория

Иван, Андрей и Магърдич Халваджиян също се включат в шоуто на 10-и март по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа, в което ще бъде оповестена песента ни за Евровизия 2021

Българската ария за Евровизия 2021 ще бъде показана със специфичен концерт, който ще се излъчи на 10-и март по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Събитието ще сплоти към Виктория и идеята Евровизия България едни от най-популярните звезди в родния шоубизнес.
В концерта присъединяване ще вземат актьорите Васил Василев - Зуека и неговият нов екранен сътрудник Герасим Георгиев - Геро. Към Виктория ще се причислят и известните музикални актьори Азис, DARA, Venci Venc`, Графа, Михаела Филева, Алекс Раева и Люси Дяковска. Звездната група ще добавят актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и нашумелият режисьор и влогър Крис Захариев.
Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване за Евровизия 2021 от страна на Лигна Груп, споделя за концерта: " Радвам се, че успяхме да съберем на една сцена едни от най-популярните лица в България. Евровизия е план, който дава достъп до голяма публика и изрично мога да настоявам, че няма по-добро място, посредством което да покажем, че сме обединени. В концерта на 10-и март присъединяване ще вземат телевизионни водещи, артисти, артисти и още редица известни персони. "
В музикалния театър ще се включат и доста актьори от тазгодишното издание на Евровизия. Сред тях са представителите на Испания, Литва, Нидерландия, Сърбия и Исландия, които ще зарадват българските фенове със специфични видео поздрави.
В края на концерта Виктория ще показа и българското предложение за Евровизия 2021. През месец май тя ще се качи на най-голямата музикална сцена в света, където ще пее пред близо 200 милиона фенове от целия свят.
Късно през вчерашния ден Виктория изненада почитателите си в цяла Европа с нова визия. фотография зад кулисите на формалното видео на песента ѝ за Евровизия. Премиерата му ще бъде по време на концерта по Българска национална телевизия 1 на 10-и март.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Лигна Груп. За втора поредна година общоприет спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията, която застава зад Виктория и има вяра в нейния триумф.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР