Иван Алексиев е стълб в отбраната на футболната сензация при

...
Иван Алексиев е стълб в отбраната на футболната сензация при
Коментари Харесай

Защо кметът на Поморие е със счупена ръка


Иван Алексиев е дирек в защитата на футболната сензация при ветераните – ОФК „ Поморие “

Кметът на Поморие Иван Алексиев е със счупена лява ръка и от два дни върви на работа гипсиран, видя кореспондент на Флагман.бг.

Оказа се, че градоначалникът е потърпевш на футболен мач. Малко прочут факт е, че той е дирек в защитата на футболната сензация при ветераните – ОФК „ Поморие “.

Отборът продължава напред в шампионата и ще се изправи против спечелилия от зона „ Ямбол “/зона „ Сливен “. Целта на селекцията е не просто алегорично присъединяване в шампионата, а пробив най-малко до полуфиналите.

И с цел да са подготвени за тежките мачове, ветераните на „ Поморие “ упражняват интензивно.

В сряда вечерта, при двустранна игра, централният бранител на „ сините “ Иван Алексиев е паднал на ръката си.

„ Усетих едно съществено изпукване. Ръката се оказа счупена. Направихме фотография в Бургас и ме гипсираха “, описа Алексиев пред Флагман.бг. Той ще се възвърне изцяло до месец и ще продължи подготовка с ветераните за същинската част на шампионата.
 Иван Алексиев е подготвен да се завърне скоро на терена 
Тайно, без да обявяват упоритостите си, в Поморие се надяват да пресечен превъзходството на „ Витоша “ Бистрица в този шампионат.

Отборът, чийто централен нападател е Бойко Борисов, от години е неизменим първенец и няма кой да ги спре в шампионата, в което играят някогашни футболисти и запалянковци на възраст над 35 години.

Ако двата тима излязат един против различен, на Алексиев ще му се наложи да е личен надзирател на партийния си водач Бойко Борисов. Бившият министър-председател, поради множеството непотребни килограми, е неподвижен нападател, мъчно се оправя очи в очи с неприятелски защитник, само че регистрира впечатляваща успеваемост в завършващата фаза.

Дали Иван Алексиев е изучил неговия жанр и има решение, с което да го обезврежда, ще разберем при възможен мач сред ветераните на „ Поморие “ и „ Витоша “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР