Ива Софиянска се завръща след дълго отсъствие от публичното пространство

...
Ива Софиянска се завръща след дълго отсъствие от публичното пространство
Коментари Харесай

Изненадваща рокада в Забраненото шоу на Рачков

Ива Софиянска се завръща след дълго неявяване от общественото пространство в Нова ТВ, не къде да е, а в " Забраненото шоу на Рачков “. Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски и брачна половинка на сина на обвинения предприемач Васил Божков, обаче няма да е водеща, а ще застане зад кадър като индивида " екип посетители “.

На тази позиция до неотдавна беше журналистът Антон Стефанов, само че при започване на тази седмица той разгласи, че се разделя с топли усеща с екипа на Магърдич Халваджиян, без да дава спомагателни детайлности кой ще го замести.



" Пожелавам триумф на втория сезон на " Забраненото шоу на Рачков ". Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за взаимната работа! Поемам по нов път, само че оставам другар с всички вас! “, написа Тони във Facebook.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян наел Софиянска да кани известните персони, които ще гостуват в предаването. Преди към година Софиянска се раздели с Нова ТВ. Тогава тя не пожела да разяснява какви са аргументите, само че раздялата ѝ с ефира настъпи след повдигането на обвинявания към нейния свекър. Сега обаче тя се завръща безусловно на бял кон, въпреки и не като водеща или кореспондентка. Приближени до брюнетката обаче считат, че това ще са първи стъпки към остарялото ѝ амплоа.

Софиянска има журналистически опит, защото водеше рубриките " Техните истории “ и " Говори с Ива “ в утринния блок " Събуди се “. Наскоро и Ники Илиев ѝ подаде ръка, като я ангажира като част от екипа зад кадър на новия му филм – " Завръщане 2 “, написа " Хотнюз ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР