Ива Софиянска-Божкова се е впуснала в дебрите на маркетинга. Снахата

...
Ива Софиянска-Божкова се е впуснала в дебрите на маркетинга. Снахата
Коментари Харесай

Ива Софиянска завъртя бизнес

Ива Софиянска-Божкова се е впуснала в дебрите на маркетинга. Снахата на Васил Божков основа рекламна организация и към този момент може да се похвали, че е част от частния бизнес. Новото занятие на Софиянска-Божкова е да основава рекламно наличие за разнообразни компании в обществените мрежи. Фирмата е записана през септември.

Щерката на някогашния кмет Стефан Софиянски не е сама в начинанието си, а работи дружно с Евгения Джаферович и журналистката Биляна Запрянова, доведена щерка на Георги Лозанов. Трите към този момент имат и първите огромни клиенти и са създали няколко рекламни видеа на известна марка алкохолна напитка, първокласен козметичен бранд и италиански ресторант.

Със сигурност за създаването на организацията си Ива и приятелките ще залагат най-много на обстоятелството, че са добре познати в общественото пространство и имат много контакти. Нищо, че нито една от трите няма опит в рекламата. Ива дълго време работеше в Нова, Биляна беше редактор на известни списания, а Жени Джаферович е известна като гримьор и инфлуенсър, написа Галерия.

Освен, че към този момент развива собствен бизнес, снахата на Божков се върна зад кадър и в малкия екран - в "Забраненото шоу на Рачков ", където дава отговор за известните персони, които се появяват в предаването. Макар да твърди, че работата й харесва, Софиянска не крие, че дисплеят й липсва. Редовно в обществените мрежи тя споделя фотоси със звездите, с които преди време се срещаше.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР