Ива Софиянска-Божкова призна, че има много свободно време и се

...
Ива Софиянска-Божкова призна, че има много свободно време и се
Коментари Харесай

Ива Софиянска се оказа най-голямата жертва на скандала между Божков и Домусчиев

 Ива Софиянска-Божкова призна, че има доста свободно време и се чуди по какъв начин да го запълни. Снахата на Васил Божков и щерка на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски - Ива, даде опция на почитателите си в инстаграм да й задават въпроси, като тя даде обещание да отговори на питанията им. " Здравейте, пущам малко въпроси отговори, тъй като ми се отвори доста свободно време. Децата са на онлайн учебно заведение, а аз няма къде да отида на работа, както знаете. Заради това давам опция да ми задавате въпроси ", призна скучаещата Ива.

Припомняме, че Ива се раздели с Нова телевизия тази есен. В частната медия тя водеше рубриката " Говори с Ива " в уикенд блока " Събуди се ", в която й гостуваха известни персони, най-вече от шоубизнеса и културната сфера. Ива е омъжена за сина на предприемача Васил Божков - Антон, против който прокуратурата повдигна редица обвинявания. В момента хазартният необут се намира в Дубай.

Най-вероятната причина за раздялата на Ива Софиянска-Божкова с медията са обвиняванията, които свекър й Васил Божков насочи към притежателя на Нова тв - Кирил Домусчиев. От своя страна Домусчиев съобщи, че ще съди Васил Божков за клюка и уронване на престижа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР