Ива Софиянска-Божкова, която съвсем наскоро стана майка за трети път,

...
Ива Софиянска-Божкова, която съвсем наскоро стана майка за трети път,
Коментари Харесай

Ива Софиянска-Божкова публикува снимки, чрез които я виждаме в друга светлина

Ива Софиянска-Божкова, която напълно неотдавна стана майка за трети път, прояви голяма храброст и всякаква липса на суетност, като показа свое селфи, на което демонстрира, че като доста дами се бори с проблематична кожа.

Средната щерка на някогашния кмет на София – Стефан Софиянски, която е и снаха на небезизвестния предприемач Васил Божков, разкри пред своите почитатели в Instagram, че страда от акнеподобното кожно положение – розацея. Тя качи своя фотография, която илюстрира зачервеното ѝ, обринато лице в най-острата форма на това кожно заболяване.

Въпреки че розацеята не се лекува, вярната грижа за кожата нормално усъвършенства признаците. Тя може да включва както местни и перорални медикаменти, по този начин и разнообразни типове лечения, осъществени от кожни лекари. 

В случая Ива е посочила резултата от две процедури, на които се е подложила и от които е очевидно доста  удовлетворена, а и има за какво – на втората фотография лицето ѝ в действителност е безпрепятствено и свежо.

Самата тя е написала в обявата си:  " Мисля, че фотосите приказват повече от думите! От години си пребивавам с моята другарка – розацеята. Покрай бременността обаче излезе отвън всевъзможни граници. Сърбежи, лющене, обриви… 

Припомняме, че 36-годишната Ива, сходно на майка си Алиса, която е родила три дъщери, също неотдавна стана многодетна майка. Брюнетката и брачният партньор ѝ Антон Божков имат огромен наследник Васил, щерка Мая, а бебето им, което се роди в края на 2023 година, носи името на другия си дядо – Стефан, написа Dnes.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР