Ива Митева може да напусне партията на Слави Трифонов и

...
Ива Митева може да напусне партията на Слави Трифонов и
Коментари Харесай

Ива Митева напуска Слави и политиката, ако...

Ива Митева може да напусне партията на Слави Трифонов и политиката, в случай че и този път не се образува кабинет.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия и предаването " Събуди се " председателката на 45-то и 46-то Народно заседание.

" Не употребявам защита към момента, отказала съм се и от профилирания превоз, на който имам право ", сподели тя.

" Притеснявам се. Отново заканите против мен са от момче. Интересното е, че има опасност направена и против Бойко Борисов. Не виждам връзката ни с него, с изключение на оня закон за НСО ", призна тя след следващите закани против нея още веднъж от същия човек.

" Неприятно е в действителност изключително в този момент, когато сме в предизборна акция. Всеки ден обикалям страната и съм в друг град. Радвам се, че съм с сътрудниците си и те ми дават мощ ", сподели Митева.

" Определено считам, че това момче не работи единствено. Наистина ми е необичайно, че то е заплатило опасността на всички вероятни институции. Тук очевидно има предпочитание той да бъде разпознат, да бъде заловен и да се разбере за тази опасност ", добави експредседателката на Народното събрание.

Не знам кой стои зад него, не желая да споделям кой. Надявам се, този път да се стигне до същинското лице, което стои зад това действие ", добави тя.

" Ако би трябвало да бъда почтена, мисля, в случай че и този път се провалим и не можем да съставим държавно управление и не се направи това, за което влязохме и призоваваме - смяна, няма смисъл да вземам участие повече в политиката. Нека забележим по какъв начин мине акцията и по какъв начин ще продължим напред ", призна Митева.

Тя отхвърли да се водят договаряния сред Има Такъв Народ и други партии все още, само че по думите ѝ в идващото Народно събрание би трябвало да се направи един мост.

Митева призна, че евентуални сътрудници са Българска социалистическа партия, Демократична България, ИБГНИ и Политическа партия.

" Трябват доста диалози. Ако желаеме разговор, не е почтено и честно да приказваме от през днешния ден за постове, дори без да знаем изборните резултати. Смятам, че при Петков има доста младежи, с които можем да работим. Фактът с поданството не е прелестен. Това обаче не е комплициран проблем ", счита тя.

Митева призна, че е имунизирана, макар че е прекарала болестта преди време. " Детето ми е в чужбина и ми се постанова да пътувам постоянно. Всеки има право да реши обаче дали да се имунизира или не. Още преди време се сбърка с осведомителната акция против ковида ", приключи тя.

Силно се надявам да забележим Слави Трифонов и отвън Facebook. Обещал ни е едно присъединяване, само че няма да издам в този момент какво и къде.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР