Ива Георгиева вече не е участник в петия сезон на

...
Ива Георгиева вече не е участник в петия сезон на
Коментари Харесай

От мрежата: Казвам истината за "Игри на волята", продуцентите...

Ива Георгиева към този момент не е участник в петия сезон на " Игри на волята ", само че след нейното овакантяване, се появиха забавни детайлности. Ива беше изгонена от играта, откакто се разбра, че употребила нелегално импортиран телефон от Албена Ситнилска.

На изгонващият съвет, двама участници - Виолета Стайкова и Никол Дунев, гласоподаваха за. Също по този начин, и Никол към този момент не е част от играта. Така Ива, която е известна плувкиня, се размина с опцията да завоюва огромната премия от 100 хиляди лева Виолета и Никол се изправиха в безсърдечен двубой, който приключи с оставането на Виолета.

След напускането на Никол, се появи любопитна информация, която провокира доста въпроси и мнения. Някои фенове видяха, че Никол изглеждаше доста добре и гримирана след прекосяването си в " Чистилището ". Това беше изключително видимо в предходния епизод след напускането на Радо. Никол и Виолета седяха и разговаряха направени и гримирани, а Никол – и с искра на устните. Този външен тип не съвпадаше с упованията за място като " Чистилище ", където участниците стоят при тежки условия в продължение на месец и половина.

Тази обстановка породи въпроси и спекулации измежду феновете, и оставяме на вас да извършите своите лични изводи.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Игри на волята Чистилище Албена Ситнилска Ива Георгиева Виолета Стайкова Никол Дунев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР