Ива Екимова е експерт в областта на комуникациите с опит

...
Ива Екимова е експерт в областта на комуникациите с опит
Коментари Харесай

Ива Екимова влиза в надпреварата за общински съветници, като част от листата на водача и кандидат за кмет на столицата д-р Асен Анеглов

Ива Екимова е специалист в региона на връзките с опит от над 20 години. Управляващ шеф е на информационна агенцияа като  дългогодишен учител в Нов български университет, създава и предлага авторски модул от медийни и PR образования. Годините работа с интернационалните бизнес клиенти, построяването на корпоративни и лични имидж тактики са я научили, че едно от най-важните умения е това да слушаш и да разбираш отсрещната страна, както и да можеш да погледнеш на света от друга вероятност.

„ Винаги можем да преобърнем деструктивното в градивно, стига да създадем това, което зависи от нас, по най-хубавия метод “, уверена е тя.  Като жител, експерт и родител, тя желае да даде най-хубавото от себе си, с цел да има опция за развиване на всички младежи, които желаят да останат и да изградят живота и бъдещето си в София. Това е и част от нейните претекстове да се причисли към екипа на претендента за кмет и лидер на листата за София доктор Асен Ангелов.

„ Родена съм в София, цялостен живот фамилията ми и аз живеем в този град. Нашият квартал е Младост. Както в доста други квартали, огромният проблем и тук е презастрояването, което води до липса тук-там за паркиране, а да не приказваме и за зелените площи, които изчезват пред очите ни. “, споделя тя. Като част от екипа на Асен Ангелов, Ива ще работи за един по-зелен и по-уреден град, в който жителите могат сполучливо да споделят с общинската администрация, за унищожаване на бюрокрацията и отрицателните прекарвания, поради които столичани са принудени да си вземат един ден отпуск, с цел да се снабдят с нужната им документи.

Гласувайте за Асен Ангелов за кмет на София с бюлетина № 11 и за Ива Екимова в листата за общински съветници с № 110.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР