Ива е само на 5 години. Като всяко друго дете,

...
Ива е само на 5 години. Като всяко друго дете,
Коментари Харесай

5-годишната Ива спешно се нуждае от средства за животоспасяващо лечение в чужбина

Ива е единствено на 5 години. Като всяко друго дете, с неспокойствие е очаквала Коледните празници. Но малко преди светлия празник, животът на Ива и фамилията й се прекатурва. Тя, напълно ненадейно, е диагностицирана с израстък на дребния мозък.

В началото на тази  годината е направена интервенция в " Пирогов ", с цел да се в профил по-голяма част от тумора. След направени проучвания той се оказва недоброкачествен и доста бързо възходящ медулобластом, в последния 4-ти етап, като към този момент са се образували няколко разсейки в гръбначния мозък.

Единственият късмет за живота на Ива в този момент е да се направи протонна терапия, последвана от химиотерапия.

Лекари от Прага, към които фамилията се е обърнало, са декларирали, че това би трябвало да стане от 4 до 6 седмици след интервенцията, която се е провела на 4 януари. Центровете за протонна терапия има единствено на няколко места в Европа, като България не разполага с подобен.   

" В момента чакаме предложения от задгранични лечебни заведения и се надяваме на оптимално бързо финансиране, с цел да може лекуването да стартира допустимо най-бързо, и в границите на 6 седмици от интервенцията " - споделя фамилията на 5-годишното момиченце, което.

" Моля ви, спасете живота на дребната Ива. "

Всеки, който желае да помогне на 5-годишното момиченце, може да преведе мечтаната от него сума на следната сметка:
Банка: Алианц Банк БългарияIBAN: BG76BUIN95611000711184   BIC: BUINBGSFПолучател: Фондация Павел АндреевОснование: Дарение за Ива Митева Коралова
Други способи за изпращане на финансова помощ можете да видите. 
 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР