Ива Бека, актуалната изгора на шеф Иван Манчев, е в

...
Ива Бека, актуалната изгора на шеф Иван Манчев, е в
Коментари Харесай

Ето я новата на шеф Манчев

Ива Бека, настоящата възлюбена на началник Иван Манчев, е в другарски кръг на фолкпевицата Анелия. Атрактивната русокоска е била измежду гостите на празненството, което изпълнителката на "Гъзарка " спретна вкъщи си за рождения си ден на 1 юли. Както ПИК към този момент писа, празникът на чалга дивата е почел и самият Манчев, като по този метод готвачът е официализирал връзката си с мениджърката на компания за билборд реклами.

Вече не е загадка, че русокоската е майка на Eлина Бека - хубавицата, която е гадже на сина на началник Манчев, Христо.18-годишният юноша завел приятелката си Елина и майка й в ресторанта на баща си „ Кактус” в центъра на София. Още щом зърнал Ива, началник Манчев открил, че е влюбен в нея. „ Тя е невероятна жена – красива, интелигентна, с възприятие за комизъм. Веднага намерихме общ език. На третата срещаустановихме, че ни е прелестно да сме заедно”, признава кулинарят. Днес той не крие, че е вдлъбнат до уши.

В началото специалистът в кухнята и мениджърката криели връзката си, само че неотдавна почнали да се появяват дружно на обществени места, написа Blife.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР