Ицо Хазарта твърди, че бившата му съпруга не е търсила

...
Ицо Хазарта твърди, че бившата му съпруга не е търсила
Коментари Харесай

Хазарта с пост за бившата си жена и детето

Ицо Хазарта твърди, че някогашната му брачна половинка не е търсила детето им в продължение на 4 години, а единственото известие, което е получила от нея, е било " Ти си доста елементарна, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих “.

Музикантът избухна с дълъг коментар под изявление за родителското отчуждение, което брачната половинка му Диана Котева (40 г.) дава. Тя е притежател на счетоводна адвокатска фирма и преводач към кралската полиция в Лондон.

" Истина е, че за всяко дете е извънредно значим контактът и с двамата родители, по тази причина в никакъв случай не би ми хрумнало да отделя щерка ми от майка ѝ. През 2006-а година Диана отпътува да живее в Лондон, а щерка ми Ади – на 2 години към този миг, остана да живее с мен, и по този начин до ден сегашен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко обстоятелството, които Диана пропуща при всяко свое изявление – те са и главната причина за сегашната обстановка.

През 2013 година Диана сподели на щерка ми, че е афектирана, задето не желае да се реалокира при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сбъркана. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, само че без триумф. За 4 години единственото известие, което Ади получи от нея, беше " Ти си доста елементарна, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих “.

Принудих се да заведа дело, тъй като 4 години не можехме да идем нито в Гърция, нито където и да било отвън страната – нямахме декларация от майката. Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, служители на реда, психолози и обществени служащи. Накрая получихме решение на съда, което демонстрираме на границата всякога.

Моля хората, които са възмутени от мен, да прочетат деликатно следните редове. Десетки пъти съм писал на Диана с молба да се обади, с цел да ѝ оказа помощ да възвърне връзката си с Ади. Нейният отговор са изявленията - в ПИК, Галерия и така нататък Не съм ги коментирал, тъй като имам вяра, че такива тематики са персонални и мястото им не е в обществени мрежи или медии. Проблемът не е, че някой ще ме напсува или обиди в коментар. Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социлни служащи, където всякога се постанова да изяснява едно и също – не, татко ми не ми не разрешава да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а в този момент води каузи против страната и против татко ми, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори.

Благодарен съм на Диана за това, че е родила нашето дете. Смятам, че уважението към нея изисква да не разясня дейностите ѝ, както и нея самата. Моля създателите на сходни публикации да имат благосклонност към детето ми, а в случай че е допустимо – и към обстоятелствата. "
 Хазарта с пост за някогашната си жена и детето

В предаването " Търси се... " междинната щерка на Ицо - Лора, разкри, че татко ѝ е извънредно добър кулинар и най-вече обича да ѝ прави пържоли. Тя счита, че двамата си наподобяват най-вече по възприятието си за комизъм и показа, че постоянно вървят на Витоша и карат колелета, написа уеб сайтът LadyZone.bg.

" Той е доста интелигентен и занимателен! Той е супербаща! “, споделя още Лора и признава: „ Аз също желая да се занимавам с музика, само че желая да стана пианистка. “
 Хазарта с пост за някогашната си жена и детето

В изявление за списание Elle през 2019 година пък музикантът показва, че е доста сериозен към себе си и се е провалял не един път. И още: " Бих се радвал, в случай че децата ми следват своя личен път, без да им натяквам някакви мои истини, които животът много постоянно опровергава ".

През октомври предходната година музикантът стана татко за трети път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР