Ицо Хазарта твърди, че бившата му съпруга не е търсила

...
Ицо Хазарта твърди, че бившата му съпруга не е търсила
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с разтърсващ пост за бившата му жена и детето им

Ицо Хазарта твърди, че някогашната му брачна половинка не е търсила детето им в продължение на 4 години, а единственото известие, което е получила от нея, е било " Ти си доста елементарна, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих “.

Музикантът избухна с дълъг коментар под изявление за родителското отчуждение, което брачната половинка му Диана Котева (40 г.) дава. Тя е притежател на счетоводна адвокатска фирма и преводач към кралската полиция в Лондон.

" Истина е, че за всяко дете е извънредно значим контактът и с двамата родители, по тази причина в никакъв случай не би ми хрумнало да отделя щерка ми от майка й. През 2006-а година Диана отпътува да живее в Лондон, а щерка ми Ади – на 2 години към този миг, остана да живее с мен, и по този начин до ден сегашен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко обстоятелството, които Диана пропуща при всяко свое изявление – те са и главната причина за сегашната обстановка.

През 2013 година Диана сподели на щерка ми, че е афектирана, задето не желае да се реалокира при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сбъркана. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, само че без триумф. За 4 години единственото известие, което Ади получи от нея, беше " Ти си доста елементарна, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих “.

Принудих се да заведа дело, тъй като 4 години не можехме да идем нито в Гърция, нито където и да било отвън страната – нямахме декларация от майката. Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, служители на реда, психолози и обществени служащи. Накрая получихме решение на съда, което демонстрираме на границата всякога.

Моля хората, които са възмутени от мен, да прочетат деликатно следните редове. Десетки пъти съм писал на Диана с молба да се обади, с цел да й оказа помощ да възвърне връзката си с Ади. Нейният отговор са изявленията - в ПИК, Галерия и така нататък Не съм ги коментирал, тъй като имам вяра, че такива тематики са персонални и мястото им не е в обществени мрежи или медии. Проблемът не е, че някой ще ме напсува или обиди в коментар. Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социлни служащи, където всякога се постанова да изяснява едно и също – не, татко ми не ми не разрешава да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а в този момент води каузи против страната и против татко ми, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори.

Благодарен съм на Диана за това, че е родила нашето дете. Смятам, че уважението към нея изисква да не разясня дейностите й, както и нея самата. Моля създателите на сходни публикации да имат благосклонност към детето ми, а в случай че е допустимо – и към обстоятелствата. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР