Ицо Хазарта ще се занимава с образование в Народното събрание,

...
Ицо Хазарта ще се занимава с образование в Народното събрание,
Коментари Харесай

Кирил Петков каза с какво ще се занимава Ицо Хазарта в парламента

Ицо Хазарта ще се занимава с обучение в Народното събрание, съобщи пред " Свободна Европа " Кирил Петков от " Продължаваме промяната ". По думите му рап изпълнителят би съдействал за екипа на " Продължаваме Промяната " с неговата друга позиция.

По-рано през днешния ден Ицо Хазарта заяви, че на листата на партията на Петков и Василев в 25 МИР София.

Според него изпълнителят е подобаващ за ресора, тъй като и той като него имал деца. И добави:

" Не чаках, че образованието му е толкоз значимо, чаках да е културата. "

Кирил Петков съобщи, че за същия сектор е водил диалози и с сегашния учебен министър Николай Денков , както и че се надява той да остане на този пост и след изборите. 

" Нашето обучение не е мръднало от 1982 година, когато аз учих. Да, сменят се картинките, само че нищо друго ", разяснява Петков.

Кой различен влиза в листите на " Продължаваме промяната "?

Той разкри, че лидерът на листата на партията в Плевен е ултрамаратонец. Името му обаче не беше упоменато. В същия жанр той разкри и част от водачите на други няколко листи.

В Монтана ще води жена, притежател на компания за кафе и първенец по плуване. 

Във Велико Търново ще води млад проектант и един от първите участници в " Харвардските курсове " в СУ. 
 Ицо Хазарта разгласи, че се кандидатира за народен представител Ицо Хазарта разгласи, че се кандидатира за народен представител
Рапърът Ицо Хазарта разгласи, че се кандидатира за депутат и ще бъде лидер на листата на " Продължаваме промяната " в 25 МИР-Со...

Настимир Ананиев от ВОЛТ няма да води листа, само че ще е на трето или четвърто място в един от регионите в София. Петков добави, че главен приоритет на Ананиев ще бъде пътната сигурност.

Константин Бачийски от " Средна европейска класа " също няма да бъде лидер, само че ще бъде в бургаската листа.

Казусът с канадското поданство

Кирил Петков съобщи, че е " безусловно чист пред личния си морал ", тъй като е направил всичко належащо и се е отказал от поданството си. Той съобщи, че ще се извини, в случай че Конституционен съд постанови, че е направил нарушаване.

Петков повтори тезата си, че страната би трябвало да подсигурява суверенитета си и да не взема решения на база на непознати административни актове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР