Ицо Хазарта предизвика бурен скандал в парламента, заради неприличен жест,

...
Ицо Хазарта предизвика бурен скандал в парламента, заради неприличен жест,
Коментари Харесай

Скандал в НС: Хазарта показа среден пръст на ГЕРБ, получи наказание

Ицо Хазарта провокира плевел скандал в Народното събрание, поради непристоен жест, който Десислава Атанасова снима с телефона си. Рапърът-депутат бе провокиран от листовете с надпис " Оставка ", които ГЕРБ подвигнаха в пленарна зала по време на чуването на вицето Калина Константинова.

А апелът е за оставката на вицепремиера Калина Константинова, която дойде в Народното събрание, с цел да бъде изслушана за преместването на украинските бежанци от хотели по морето в държавни почивни бази навътре в страната, поради което настана безпорядък.

След нервна свада, някогашните ръководещи желаеха депутатът от " Продължаваме промяната " Ицо Хазарта да бъде глобен поради непристоен жест в пленарна зала. Водещият съвещанието реши да накаже със забележка Хазарта, макар че Атанасова настоя за неодобрение плюс изпъждане от пленарна зала.

Вместо да уталожи нещата, Хазарта наля масло в огъня с иронично опрощение. " Извинявам се на тези, които съм засегнал. Но това е най-малкото, което мога да направя към тези, към които е отправено. ", натърти Хазарта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР