Ицо Хазарта беше най-гласовитият депутат от Продължаваме промяната - ходеше

...
Ицо Хазарта беше най-гласовитият депутат от Продължаваме промяната - ходеше
Коментари Харесай

Къде се скри Хазарта и защо млъкна?

Ицо Хазарта беше най-гласовитият народен представител от Продължаваме промяната - ходеше по Цветанки и тем сходни да коментира какъв брой вярна е генералната линия на партията преди и при започване на " сглобката ". Че дори и песни против въображаемия, както се оказа, съперник в лицето на ГЕРБ-ДПС пускаше. В дните, в които се пече писменото съглашение за към този момент де юре, с изключение на де факто обединението ППДБ-ГЕРБ-ДПС той някъде се е скрил. И в последния месец въобще никакъв го няма. " Ни стон, ни вопъл ", както беше писал поетът. Нормално, ще кажете, откакто не така красиво осмиваната от него Деси Атанасова се оказа напоследък неразделна приятелка с Лена Бориславова, освен по линия на обстоятелството, че се оказали астрални близначки.

Кое е най-обидното за толкоз симпатичния ни в близкото минало воин ли? Ами, че го смениха с някоя си Венеция.

Дето не била кръстена на Венеция, а на чичо си Венеций - онази, дето я описахме с " песента в сърцето ", както е показана от невъобразимите пиари на Политическа партия на формалния уебсайт на партията. Сега тя е в ролята, освободена от скрилия се и смълчан Ицо Хазарта при Цветанка и тем сходните.

Ицо би трябвало да е доста доверчив, с цел да е вярвал, че няма да стане следващият използван от шмекерите - дилетанти.

И тъй като положителният край оправя всичко съгласно формулата на самия Шекспир, да кажем, че може би не е неприятно, че Хазарта най-сетне се е осъзнал, откакто млъкна и изчезна. Честито!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР