iTop Data Recovery има опростен и приятен интерфейс, с голям

...
Коментари Харесай

iTop Data Recovery - сканира и възстановява изгубени данни


iTop Data Recovery има банален и прелестен интерфейс, с огромен бутон SCAN
(екранна фотография: iTop Data Recovery)

В днешно време на всеки може да се случи да загуби данни, било то поради вирусна зараза, щета на хардуера или инцидентното им заличаване. За благополучие, съществуват стратегии, които са основани да ви оказват помощ да възстановите изтрити документи, фотоси или различен вид файлове. Една от тези стратегии се назовава iTop Data Recovery.

След като стартирате приложението, ще се натъкнете на един елементарен и прелестен интерфейс, състоящ се от огромен бутон за сканиране и варианти, намиращи се под него, посредством които да изберете видовете файлове и локациите за сканиране. поддържа над 1000 файлови формата.

Програмата има три местоположения и ги избира всички по дифолт: локалното „ C ” устройство, десктопа и кошчето. Също по този начин може да добавите обособени папки или външни устройства, като флашка, SD карта и други

Що се отнася до видовете файлове, програмата може да възвръщат фотоси, видеоклипове, музикални файлове, документи, архиви и други Естествено, колкото повече селекции изберете, толкоз повече време ще отнеме сканирането.

Други по-интересни варианти няма, което може да се окаже изненадващо за някои консуматори. Анализът стартира незабавно, откакто кликнете върху бутона „ Сканиране ”.

Програмата възвръща фотоси, видеоклипове, музикални файлове, документи, архиви и други
(екранна фотография: iTop Data Recovery)

Когато процесът на сканиране завърши, ще ви се покажат два панела, съдържащи информация за изгубените данни – един отляво и втори отдясно. Левият панел съдържа сбирка от типовете файлове и местоположения, а десният – самите файлове, дружно с тяхното минало местонахождение, размер и датата, на която последно са били модифицирани.

Необходимо е единствено едно кликване върху бутона „ Recovery ”, с цел да стартира възобновяване на файловете. Може да възстановите всички тях или да селектирате единствено най-нужните.

В умозаключение, iTop Data Recovery наподобява като инструмент, който би бил много потребен за някои консуматори, и в това време не изисква никакви механически знания, с цел да бъде употребен както би трябвало.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР