ИТН за Н-ти път доказа, че е инструмент на задкулисието.Договориха

...
ИТН за Н-ти път доказа, че е инструмент на задкулисието.Договориха
Коментари Харесай

Илиян Василев: ИТН за Н-ти път доказа, че е инструмент на задкулисието

ИТН за Н-ти път потвърди, че е инструмент на задкулисието.

Договориха се за комисионните /тяхното/ при пътищата, пуснаха митинга, и когато Петков се съгласи да им даде половина, незабавно, а половината след инспекция за корупция, и гласоподаваха дружно с Движение за права и свободи и ГЕРБ за бламиране на заплащанията.

Това е инспекцията за днешното гласоподаване за шеф на Българска народна банка. Няма по какъв начин човек с репутационно леке да стане шеф на Българска народна банка. Този пост на първо място е за човек с безукорен професионализъм и морал.

Скептичен съм, че това държавно управление може да оцелее с Има Такъв Народ в него. Групата на Слави е кеш енд кери, част от задкулисието, постоянно е била.

Какъвто и да бъде резултатът от гласуването за Каримански - - е ясно, че през Има Такъв Народ Борисов и Пеевски могат да смъкват държавното управление, когато си желаят. И Възраждане е в тяхната група.

От положителната страна е че най-малко хората, които желаеха смяната, нямат нищо общо с Има Такъв Народ.

Само в главата на Трифонов може да се съчетават ангажименти със задкулисието с протестното говорене.

А Кариманские значим за задкулисието тъй като българските банки би трябвало да оцелеят при влизането в Еврозоната, а това е допустимо единствено с взаимни отстъпки, и то огромни.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР