„ИТН спечелиха, имат по-добър резултат в сравнение с предишния вот,

...
„ИТН спечелиха, имат по-добър резултат в сравнение с предишния вот,
Коментари Харесай

Журналисти: Правителство ще има, вероятно с мандата на ИТН

„ Има Такъв Народ завоюваха, имат по-добър резултат спрямо предходния избор, имат едни 15 депутати повече, в сравнение с в предходния парламент, което освен това систематизиране на мандатите, е много добър резултат “, разяснява в изборното студио на bTV журналистът Петър Волгин.

Според журналиста Силвия Великова няма да има държавно управление на партиите на митинга.

„ Всички са изгубили и би трябвало да създадат разбори както за ниската изборна интензивност, по този начин и за това нареждане, което виждаме сега “, означи тя.

„ Умряха очакванията главно, тъй като всички имаха очаквания “, разяснява и Емил Спахийски.

„ Като стартираме в обратна посока – патриотите имаха вяра, че като се обединят, ще влязат в Народното събрание, ГЕРБ имаха вяра, че като влязат ще имат някой, с който да договарят, Има Такъв Народ имаха вяра, че ще имат доста по-голям резултат. Българска социалистическа партия дори сънуваха, че може да бъдат първа политическа мощ “, изясни Спахийски.

И тримата бяха безапелационни, че партията, която е спечелила най-вече е „ Демократична България “, както и че ще има държавно управление.

„ Вероятно Има Такъв Народ ще получи мандата и те непосредствено ще приготвят държавно управление “, означи Петър Волгин. Според публицистите доста е евентуално партията на Слави Трифонов да получи поддръжка от Движение за права и свободи.

„ Движение за права и свободи постоянно играят с един ход напред, и като капан на бъдещото ръководство, и като изнудване да могат да си получат своето “, означи Емил Спахийски.

„ Те не се борят за министерски постове, а по-скоро за организации и такива места, където с български аватари могат да създадат страхотна политика и да се доберат до това, което им е належащо. Българска социалистическа партия доста пъти заявиха, че желаят промяна и са същинската съпротива действително “, уточни той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР