ИТН ще направи всичко възможно тези хора да спрат да

...
ИТН ще направи всичко възможно тези хора да спрат да
Коментари Харесай

Балабанов: ИТН ще направи всичко възможно тези хора да спрат да управляват

" Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо тези хора да спрат да ръководят, тъй като това ще бъде оздравително за цялото българско общество. Вотът на съмнение е една административна процедура, която по този начин или другояче би трябвало да се случи, с цел да спазим парламентарния закон”.

Така в коридорите на Народното събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ разяснява въпроса партията му ще поддържа ли вота на съмнение, който се чака да бъде импортиран в пленарна зала.

" Има три значими неща, които би трябвало да се случат. Първо - Има Такъв Народ ще постъпи извънредно практично и държавнически, с цел да успокои българското общество, като извърши това, което е споделило във връзка с бюджета. Тоест ние ще създадем всичко допустимо, з пъкъла се подсигуряват пенсиите на хората и антикризисните ограничения, с цел да може българското общество да е умерено. Второ – през последните дни стана доста ужасно в българския парламент. Председателят на Народно събрание потъпква правилника на този парламент – макар че предходната седмица инициирахме и събрахме подписи за закрито съвещание, на което да изслушаме външния министър по проблема РСМ – която на процедура ще удостовери нашите тези от последните седмици ", уточни той, представен от Нова тв.

По думите му Има Такъв Народ ще инициира посредством процедура в пленарна зала като първа точка - закрито съвещание, на което министърът в оставка Теодора Генчовска да покаже всички елементи по тези документи със конфиденциален гриф, с цел да видят всички депутати по какъв начин е работил министър председателят по тематиката Северна Македония.

" Събрали сме всички подписи още предходната седмица. Това е надпартиен въпрос, общонационален, всички народни представители знаят каква е обстановката. И трето – тези, които сега са на власт, ръководят еднолично, употребяват внушения, оферират постове и пари – би трябвало да си вървят по най-бързия метод ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР