ИТН нямаха друг ход освен веднага да върнат мандата. Ако

...
ИТН нямаха друг ход освен веднага да върнат мандата. Ако
Коментари Харесай

Икономист: Има такъв народ нямаха друг ход освен веднага да върнат мандата

" Има Такъв Народ нямаха различен ход с изключение на незабавно да върнат мандата.
Ако бяха предложили държавно управление, то щеше да би трябвало да се поддържа от БСП/ДПС. При състояние, че споделиха, че няма да работят с тях. Това щеше да предизвика обвинявания, че са лицемери, които са излъгали гласоподавателите, не си съблюдават обещанията и работят със " статуквото ", против което сякаш се борят.
 Слави Трифонов: Кабинет на малцинството ще е подвластен от тези, против които се борим (ВИДЕО) Слави Трифонов: Кабинет на малцинството ще е подвластен от тези, против които се борим (ВИДЕО)
" Не е правилно, че бягаме от отговорност, може да има всевъзможни обвинявания. Как да разясня - това е все едно един камикадзе, който не и...
Сега, когато връщат мандата отново ги упрекват същите хора, само че действително явно по-безпочвено. Има Такъв Народ не са обещавали държавно управление непременно, в противен случай те дадоха обещание противоположното. Обещаха да НЕ работят с съответни партии в Народното събрание (БСП и ДПС) непременно. И си извършват това заричане, даже цената да е да няма държавно управление ", във Facebook.
" И в двата случая щеше да има мрънкане, само че в единия си нарушаваш обещанията, в другия ги изпълняваш. Така или другояче при нови избори протестния избор ще би трябвало да се консолидира. И най-вероятно ще се консолидира към Има Такъв Народ по явни аргументи. Което ще им даде повече въздействие в Народното събрание и ще ги направи по-малко подвластни (а може би изцяло независими) от поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Далеч по-добра обстановка, в сравнение с да влязат в сходна открита или прикрита коалиция. Нека не забравяме по какъв начин пристигна на власт и по какъв начин падна кабинета " Орешарски ". Движение за права и свободи тъкмо това желаят - да са kingmakers и от тях да зависи оцеляването на обещано ръководещо болшинство. Защото в случай че го саботират, партията-лице на болшинството (в този случай ИТН) ще загуби гласове, а не Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия добре помнят този горчив урок от 2014.
Та, мислете с главите си. Хубаво е, че наподобява някои хора в Има Такъв Народ го вършат. "
 Огнян Минчев: Действията на ИТН на всекидневен език се назовават изнудване Огнян Минчев: Действията на " ИТН " на всекидневен език се назовават изнудване
" Връщането на втория мандат от страна на Има Такъв Народ мощно редуцира опцията този парламент да излъчи каквото и да е държавно управление. Създаван...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР