ИТН няма да участва в преговорите. Това обяви лидерът на

...
ИТН няма да участва в преговорите. Това обяви лидерът на
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ за 22 юли


Има Такъв Народ няма да взе участие в договарянията. Това разгласи водачът на партията Слави Трифонов.

" Ние държавно управление на лицемерите няма да вършим и ще отидем на избори. Аз бърсалка ли съм, аз ли съм оправданието за некадърността на едни дилетанти. Лъжете нахално, безочливо и непоносимо. Нямате чест и достолепие ", сподели Слави Трифонов.

Таен запис от съвещание на парламентарната група на " Демократична България ", извършено в постройката на Народно събрание, демонстрира по какъв начин се развиват договарянията за сформиране на държавното управление. Депутатите от Демократична България се събрали в зала " Запад " след съвещание на парламентарна комисия за Gemcorp. Комисията се провали, а след нея микрофоните и камерите не били изключени. Записът траял и на партийната колекция. За излъчването на съвещанието се разбра от фейсбук статуси на депутати от ГЕРБ. Демократична България потвърдиха, че този запис е достоверен, прецизира " Сега ".

Напрегнати диспути в Народно събрание към процедурата за избор на ръководител на КПКОНПИ. Скандали, подигравка, взаимни обвинявания се сипеха от парламентарната естрада. Стигна се и съвсем до физически конфликт сред депутати.

Маноил Манев от ГЕРБ атакува вербално Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. Депутатът от левицата беше защитаван от свои сътрудници, наложи се намесата и на квестор, който да не допусне превръщането на вербалната офанзива във физическа.

Синът на Кеворк Кеворкян – Таквор, е арестуван за шофиране след приложимост на алкохол и опиати, научи NOVA от източници в полицията.

Той е бил спрян тази нощ от патрул на КАТ-СДВР. 48-годишният мъж обаче отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и упойващи субстанции, за което му е формиран акт.

В последните дни чухме невиждани и неприемливи изявления на „ Булгаргаз” и КЕВР за прекъсване на газоподаването на „ Топлофикация София”. Подобно държание от страна на държавни институции и компании е неуместно. Това е искрено самопризнание, че няма задоволително контрактувани количества газ. И тъй като няма такива, се вземат от най-голямата топлофикация.

Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова на конференция в общината, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР