ИТН не за първи път бягат от отговорност, помните защо

...
ИТН не за първи път бягат от отговорност, помните защо
Коментари Харесай

Гюров: ИТН не за първи път бягат от отговорност, стояха в парламентарни комисии по 5 минути

ИТН не за първи път бягат от отговорност, помните за какво имахме серия от избори предходната година - поради " ИТН ". Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров.

Ние постоянно подхождаме с заем на доверие, имахме подписано съглашение, намирахме взаимни отстъпки, с цел да решаваме рецесиите, само че от Има Такъв Народ очевидно работят по сюжет, сподели още той.

Последните месеци това се очакваше - по кое време Има Такъв Народ ще си намерят мотив, с цел да провокират парламентарна рецесия. " ИТН " блокираха и работата на Народното събрание.

И разкри: Нямаше по какъв начин Правна комисия да работи, откакто от Има Такъв Народ стояха по 5 минути и след това отиваха в друга парламентарна комисия.

Не е допустимо да водим диалози с " Възраждане " за коалиция, Движение за права и свободи - не можем да работим с партии, на чиито първи ред стоят хора, които са глобени по " Магнитски ".

На този стадий няма да се търси избор на доверие, към този момент има входирана оставка единствено на министър Гроздан Караджов, приключи Гюров.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР