ИТН и ГЕРБ са едно мнозинство, което иска нови избори.

...
ИТН и ГЕРБ са едно мнозинство, което иска нови избори.
Коментари Харесай

Делчев: ИТН и ГЕРБ са мнозинството, което иска нови избори

ИТН и ГЕРБ са едно болшинство, което желае нови избори. Няма по какъв начин да считаш себе си за съпротива, а в това време да имаш ръководители на 8-те огромни комисии в Народното събрание. Това сподели Димитър Делев, депутат от „ Изправи се БГ! Ние
идваме “ и ръководител на ДБГ, в предаването „ България заран “ пред Bulgaria ON AIR.

Дневният ред на комисията по бюджет и финанси е изцяло непонятен. Вместо да разиска и гласоподава актуализацията на бюджета на първо четене, през вчерашния ден са почнали процедура за промяна на шефа на Българска народна банка. Парите за медиците на първа линия, за бизнеса и за децата с увреждания зависят от приемането на бюджета час по-скоро. Депутатите дали схващат, че коронавирусът няма да ги чака да си свършат тяхната работа, а настава.

Делчев съобщи, че се задават 3 рецесии – здравна, икономическа и мигрантска. Хората разчитат на постоянен кабинет, който да преведе
България през тях по най-хубавия метод. С държанието си дотук „ ИТН “ подпечатва отиването на България на избори. Тяхна отговорност пред хората е най-малко да вземат участие в диалози за третия мандат, а не да работят „ на инат “.

Депутатите от ИБГНИ бяхме при пожарите в с. Югово и Наречен поради съпричастност към проблемите на хората. Получихме голям брой сигнали от хора, които се тормозят за живота и имуществото си. Над 150 горски, военни и доброволци до часове ще се преборят с пожара. Те би трябвало да знаят, че имат поддръжката на институциите.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР