ITF подкрепя съдията Рамос относно конфликта със СеринаМеждународната федерация по

...
ITF подкрепя съдията Рамос относно конфликта със СеринаМеждународната федерация по
Коментари Харесай

ITF подкрепя съдията Рамос относно конфликта със Серина

ITF поддържа съдията Рамос по отношение на спора със Серина
Международната федерация по тенис (ITF) поддържа съдията Карлос Рамос по отношение на абсурда със Серина Уилямс по време на финала на Откритото състезание на Съединени американски щати. В заявление на федерацията се споделя, че съдията е работил в границите на разпоредбите и е показал високо равнище на професионализъм.

Серина загуби от младата японка Наоми Осака с 2-6, 4-6, а в хода на мача получи три предизвестия - първо за подсещане от треньора й Патрик Муратоглу, след това за счупена в земята ракета и трето поради оскърбления към съдията, което докара по отсъждането на длъжностен гейм в интерес на Осака. Американката повика основния арбитър на шампионата и с нараснал звук се опита да оспори решението, само че глобата по този начин и не бе анулирана.

Тя бе санкционирана с 10 000 $ за обидите към Карлос Рамос, 4 000 за подсказването и 3 000 за счупената ракета. Серина надали ще се тормози от тази глоба - тези 17 000 $ ще бъдат удържани от сумата 1 850 000 $, които проработи с класирането си за финала. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР