ITF M25 Монастир, четвъртфиналАлександър Донски – Скандер Мансури 1-6, 2-6Александър

...
ITF M25 Монастир, четвъртфиналАлександър Донски – Скандер Мансури 1-6, 2-6Александър
Коментари Харесай

Донски претърпя поражение на четвъртфинала в Монастир


ITF M25 Монастир, четвъртфинал

Александър Донски – Скандер Мансури 1-6, 2-6

Александър Донски завърши присъединяване си на тазседмичния М25 шампионат в Монастир след загуба от международния №266 Скандер Мансури. Поставеният под №7 българин не съумя да покаже положителното равнище от предходните си два мача и отстъпи пред лидера на схемата след 76 минути игра.

Донски записа по-малко асове (1-5) и направи повече двойни неточности (2-1) в хода на дуела. Световният №628 завоюва 45% от точките си на първи сервис (15/33) и не съумя да осъществя нито един от двата си шанса за пробив, до момента в който Мансури оползотвори пет от своите девет брейкпойнта (56%).

Мачът стартира със сервис гейм за Донски, само че след това бързо стана ясно, че ще му бъде доста мъчно да се опълчи на представителя на домакините. Макар че българинът постави доста старания в отбранителен проект, Мансури съумя да осъществя три поредни пробива и да завоюва откриващия сет с 6-1.

Доминацията на тунизиеца продължи и във втората част той на процедура реши мача, като осъществя ранен брейк и натрупа задатък от 3-0. Донски опита да промени развоя на събитията, само че преднината на първия подложен към този момент бе прекомерно сериозна и не след дълго той победи с 6-1, 6-2.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР