ителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,

...
ителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си,
Коментари Харесай

Жена загуби паметта си и се венча повторно за мъжа си

ителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си, не помни брачна половинка си и се ожени наново за него.

През 2017 година, девет месеца след сватбата, дирек паднал върху главата на 23-годишната Лора. В резултат на това дамата получила мозъчна контузия, заради която изгубила паметта си. Канадката не запомнила, че е омъжена. Съпругът ѝ Брейдън бил доста обезпокоен и се чувствал чужд за нея.

„ Беше в действителност мъчно да се не помни по какъв начин се смеехме и се забавлявахме и да знам, че в този момент тя даже не знае кой съм. Тя се плашеше, когато й пожелавах прелестен ден или признавах любовта си”, сподели той.



Лора също се чувствала в капан. „ Чувствах, че съм лишена от избор”, изясни тя.

През първите две години след пострадването на Лора двойката траяла да живее дружно, само че без същото равнище на романтика и любов. Приличали повече на съквартиранти.

Но мъжът не се отказал да се опита да напомни на Лора кой е той за нея. Той и пишел любовни бележки и това пособие.



„ Отидох при Брейдън и споделих, че желая да го опозная по-добре. Затова го поканих на среща и едвам на третата флиртувахме”, сподели Лора.

На 19 август Брейдън още веднъж направил предложение на Лора. „ И двамата знаехме, че би трябвало да се оженим”, споделя той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР