Итън Хоук се завръща на големия екран с нов и

...
Итън Хоук се завръща на големия екран с нов и
Коментари Харесай

Черният телефон: Итън Хоук се завръща на големия екран в нов смразяващ кръвта трилър

Итън Хоук се завръща на огромния екран с нов и много тъмен филм - " Черният телефон ".

Лентата споделя за срамежливото, само че интелигентно 13-годишно момче Фини Шоу, което е сграбчено от Похитителя , който го заключва в звукоизолирано подземие . В пропитото с кръвта на голям брой деца помещение се намира остарял телефонен уред, който от дълго време е изключен от мрежата . Когато обаче черният телефон ненадейно звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предходните жертви , които са твърдо решени да не позволен да го споходи същата зла орис, каквато е застигнала тях самите.

Режисьор на " Черният телефон " е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наедно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния роман на Джо Хил. В функциите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и други

С " Черният телефон " Итън Хоук и Скот Дерикъсн ни водят на надълбоко, тъмно и необичайно място и си показват по какъв начин хората треперят уплашени в киносалона , сюрпризирани от обратите и преживявайки вълнуващата историята на всеки един от героите. Смесвайки свръхестествено с детайли на типичен трилър със сериен палач, Черният телефон дава обещание незабравимо преживяване за всеки, който му стиска да пристъпи прага на киносалона. Защото, по думите на Хоук, смисълът на кино лентата е да ни изкара акъла .

Ще се осмелите ли да отговорите на позвъняването? " Черният телефон излиза " по кината у нас от 24 юни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР