Италия слага край на една епоха с приятелския мач срещу

...
Италия слага край на една епоха с приятелския мач срещу
Коментари Харесай

Манчини: Италия започва нова ера с мача срещу Аржентина

Италия поставя завършек на една ера с приятелския мач против Аржентина и стартира нов стадий от своята история с създаване на тим от млади играчи. Това съобщи селекционерът на " адзурите " Роберто Манчини на конференцията преди срещата с южноамериканския първенец.

" Ще бъде страховит мач, с който ще отдадем респект към доста играчи като Джорджо (Киелини), който ще напусне националния тим, както и към аржентинските играчи, които скоро ще изоставен националния тим. Така че ще бъде страховит, прочувствен мач. От този ден започваме да мислим за бъдещето и ще даваме късмет за изява на млади играчи. Започва нова епоха за " Скуадра адзура ", сподели Манчини.
 Роберто Манчини се завръща във Висшата лига?
Роберто Манчини се завръща във Висшата лига?

Селекционерът на Италия може да размени Антонио Конте в Тотнъм

Двубоят довечера сред европейските първенци и носителите на Копа Америка ще се играе на стадион " Уембли ", където Италия победи над Англия с дузпи предишния юли, с цел да завоюва втората си купа от европейско състезание.

Но насладата на Италия се трансформира в тъга осем месеца по-късно, когато не съумя да се класира за Световното състезание за втори следващ път след загуба в плейофите от необявената Северна Македония.

" Написахме история на този стадион и дадохме страхотна страст на всички италианци ", сподели Лоренцо Инсине пред кореспонденти. " Утре ще бъде доста значим мач за нас, с цел да стартираме изначало и да върнем Италия там, където заслужава и където постоянно сме били ", добави той.

Италия сложи международен връх от 37 мача без загуба, който завърши през октомври предходната година, когато Испания победи тима на Роберто Манчини в полуфиналите на Лигата на нациите.

" Аржентина е един от най-хубавите национални тимове в света ", сподели бранителят Леонардо Бонучи.

" Много рядко е във футбола имаме тази победна серия - както направихме ние и както прави Аржентина. Трябва да спечелим този мач и да стартираме изначало. Да сложим основата, с цел да върнем Италия там, където беше преди една година. ", разяснява капитанът на Ювентус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР