Италия ще продължи да подкрепя Украйна в борбата ѝ срещу

...
Италия ще продължи да подкрепя Украйна в борбата ѝ срещу
Коментари Харесай

Мелони: Италия ще продължи да подкрепя Украйна, независимо от рейтинга на италианското правителство

Италия ще продължи да поддържа Украйна в битката ѝ против съветската инвазия, без значение от краткосрочното въздействие, което този избор може да окаже върху рейтинга на утвърждение на италианското държавно управление, съобщи италианската премиерка Джорджа Мелони.

" Ще продължим да го вършим, тъй като това е верният метод от позиция на националните полезности и ползи ", сподели Мелони в тирада пред Сената на италианския парламент преди срещата на Европейския съвет, планувана за четвъртък и петък, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Все още няма условия за обективен мир в Украйна, само че ще продължим да се стремим към подобен ", добави тя.

Италианският водач също по този начин акцентира, че проектите на държавното управление й за увеличение на  разноските ще се осъществят, съобщи АНСА. С това тя се ангажира още с идването си на власт.

Мелони посочи, че нейното държавно управление е уверено, че увеличението на разноските за защита са от жизненоважно значение за отбраната на националните ползи. " Свободата си има цена. Ако не си кадърен да се защитаваш, то други го вършат вместо теб, само че те го вършат, като дефинират цена за това ", сподели Мелони.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР