Италия ще бъде съперник на Португалия на финала на Европейското

...
Италия ще бъде съперник на Португалия на финала на Европейското
Коментари Харесай

Италия отказа Испания в зрелище с пет гола и ще играе за титлата на Европейското до 19 г.

Италия ще бъде противник на Португалия на финала на Европейското състезание за юноши до 19 години, което се организира в Малта. На полуфиналите " адзурите " измъкнаха трагично победа с 3:2 против Испания, с цел да си обезпечат мястото в мача за купата.


През първата част двата отбора не съумяха да си вкарат голове. В 52-ата минута Италия поведе посредством съотборника на Валентин Антов в Монца Самуеле Винято. Само шест минути по-късно испанците възвърнаха равенството с гол на Виктор Барбера.

Италия още веднъж дръпна в резултата след 66 минути игра. Изритана топката в половината на „ Ла Рохита “ бе извоювана във въздуха от Алесандро Делавале и тя в следствие стигна до Николо Писили на границата на наказателното поле на Испания, халфът на „ адзурите “ финтира двама противникови бранителя и с техничен изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на стража Ирибарне.

Четвърт час преди края Йарек Гасиоровски се разписа след добавка и центриране от заобиколен свободен удар в пеналтерията на Италия и по този метод изравни. Крайният резултат оформи Лука Липани в 85-ата минута след асистенция на Хаса.

Италия и Португалия ще се срещнат за повторно на шампионата в Малта. В първия мач португалците се разправиха със противниците си, побеждавайки с 5:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР