Италия се присъедини към Хърватия и Нидерландия във финалите на

...
Италия се присъедини към Хърватия и Нидерландия във финалите на
Коментари Харесай

Италия е третият финалист в Лигата на нациите

Италия се причисли към Хърватия и Нидерландия във финалите на тазгодишното издание на шампионата Лига на нациите, откакто надигра Унгария с 2:0 като посетител в финален мач от група Лига А, Група 3 на конкуренцията. „ Скуадрата “, която не съумя да се класира на Мондиала в Катар, приключи по възходяща и реализира наложителния триумф в Будапеща, който ги прати на финалите .
Федерико Димарко вкара втория гол във вратата на унгарците.
Джакомо Распадори, който означи победния гол против Англия, откри резултата за европейските първенци в 27-та минута, а Федерико Димарко удвои преднината на италианците при започване на второто полувреме. Възпитаниците на Роберто Манчини демонстрираха страхотна успеваемост, реализирайки два гола от три точни удара, като би трябвало да благодарят и на вратаря си Джанлуиджи Донарума, който се прояви с няколко положителни спасявания.

В другия дуел от групата Англия и Германия приключиха наедно 3:3 в представление на „ Уембли “ . И шестте гола в Лондон паднаха след почивката. Илкай Гюндоган от дузпа и Кай Хаверц дадоха удобен задатък за „ Бундестима “, преди „ Трите лъва “ да се вдигнат и да стигнат до цялостен поврат след попаденията на Люк Шоу, Мейсън Маунт и Хари Кейн от дузпа. Вдъхновените домакини обаче приключиха групата без триумф след късния изравнителен гол на Хаверц.
Хари Кейн осъществя третото попадение в мрежата на Германия.
Италия, Хърватия и Нидерландия са три от четирите финалисти в Лигата на нациите, като последният ще бъде решен във вторник вечер, когато Португалия приема Испания. „ Ла Фурия Роха “ изостава на две точки от „ мореплавателите “ и се нуждае от наложителен триумф, с цел да доближи финалната четворка.

Останалите резултати :

Лига В, Група 3:

Черна гора – Финландия 0:2

Румъния – Босна и Херцеговина 4:1

Лига D, Група 2:

Сан Марино – Естония 0:4. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР