Италия премахна карантината за граждани, които в предходните 14 дни

...
Италия премахна карантината за граждани, които в предходните 14 дни
Коментари Харесай

Италия премахна задължителната карантина за българските граждани

Италия отстрани карантината за жители, които в предходните 14 дни са обитавали или минали директно през България, оповестиха от Българското външно министерство.
Българските жители, които влизат не територията на Италия, при положение на инспекция, би трябвало да показват на управляващите собственоръчно попълнена декларация за пътешестване до страната.
 Външно министерство със препоръки за българите в Гърция преди бурята Външно министерство със препоръки за българите в Гърция преди бурята
Българските жители да се въздържат от пътешестване в региона на Централно и Южно Йонийско море, област Атина и Цикладски острови. Такава е...
Декларацията може да бъде изтеглена от електронната страница на министерството на външните работи и на интернационалното съдействие на Италия от следните адреси на или език.
При потребност от подпомагане българските жители в Италия могат да се обръщат към българското посолство в Рим на следните телефонни номера: +39 06 322 4640, +39 06 322 4643, +39 349 492 7764, както и към Генералното ни консулство в Милано на телефон:+39 3756596458.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР