Италия победи Полша в мач от група 1 на на

...
Италия победи Полша в мач от група 1 на на
Коментари Харесай

Италия пречупи Полша, вкара два гола, а не получи нито един във вратата си

Италия победи Полша в мач от група 1 на на Дивизия А в Лигата на нациите. " Адзурите " се постановиха с 2:0.

Автор на първото попадение в тяхна изгода стана Жоржиньо, разписал се от 11-метров углавен удар през първото полувреме. В края на мача Берарди вкара за крайното 2:0.

Малко преди този момент пък от игра бе изпъден Горалски.

Гостите са със 7 точки във краткотрайното класиране, до момента в който домакините имат 9, с които краткотрайно оглавяват таблицата.

Следват Нидерландия с 5 т. и Босна и Херцеговина с 2 завоювани пункта.
 Италия и Португалия реализираха разгромни победи в своите контроли
Италия и Португалия реализираха разгромни победи в своите контроли

Съперниците им бяха много скромни

Преди малко повече от месец Полша и Италия приключиха 0:0. Последната среща на Ботуша посред им също не излъчи победител - 1:1 през 2018 година в същия шампионат.

Днес две попадения взеха решение всичко в конфликта. Първото от тях бе осъществено от Жоржиньо, разписал се с удар от бялата точка в 27-ата минута на срещата.
 Снимка 505518
Източник:

Италианците демонстрираха изключителна дисциплинираност и солидни дейности в предпазен проект, с което на процедура значително си завоюваха и срещата.

В Полша почитателите се обзалагаха дали Роберт Левандовски ще успее да разочарова стража на италианците, само че в последна сметка водачът в офанзивата на Байерн (Мюнхен) не съумя да порази вратата на домакините.

На няколко пъти поляците проведоха положителни офанзиви в половината на противника, само че в завършващата фаза на играта си не успяваха да вземат максимума и да стигнат най-малко до изравнителното попадение.

В 77-ата минута Горалски видя аления цвят на картона и остави състава си с човек по-малко в доста основен миг от конфликта.

Шест минути по-късно Берарди към този момент бе в прегръдките на съотборниците си, откакто вкара за крайното 2:0 и постави точка на разногласието.
 Снимка 505516
Източник:

Така Италия записва втората си победа в групата, която, най-малко на този стадий, е задоволителна за тима да оглави класирането.

По-рано през днешния ден Нидерландия победи Босна и Херцеговина с 3:1.
 Нидерландия победи Босна и Херцеговина с 3:1
Нидерландия видя сметката на Босна за 55 минути

" Лалетата " надделяха балканците с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР