Италия победи Англия с 2:1 в един от най-интригуващите осминафинали

...
Италия победи Англия с 2:1 в един от най-интригуващите осминафинали
Коментари Харесай

Италия победи Англия и е на четвъртфинал на световното по футбол за младежи до 20 години

Италия победи Англия с 2:1 в един от най-интригуващите осминафинали на международното състезание по футбол за младежи до 20 години пред към 13 000 фенове на стадион " Унико Диего Армандо Марадона " в Ла Плата, Аржентина.

Италианците си върнаха за загубата от Англия на полуфиналите на еврошампионата до 19 години предходната година.

Томазо Балданци откри резултата за италианците в 8-та минута.

18-годишният състезател на Тотнъм Алфи Дивайн изравни за " трите лъва " в 24-ата минута след асистенция на Дейн Скарлет, демонстрирайки отлични механически умения.

Второто полувреме беше с надалеч по-малко положения, тъй че не беше изненада, че решаващият гол беше след осъществяване на дузпа в 87-та минута. Чезаре Казадей не сгреши и донесе скъпата победа за своя отбор, изпращайки го на четвъртфинал, където Италия ще срещне отбора на Колумбия, който разруши Словакия в различен осминафинален мач от шампионата. Срещата ще се изиграе на 4 юни в Сан Хуан от 0:00 часа българско време.

В края на втория ден от осминафиналите, Казадей води в класацията за голове на международния шампионат с пет попадения на сметката си.



Нигерия сътвори сензацията на международното състезание по футбол под 20 години, елиминирайки домакините след триумф с 2:0 в осмимнафиналната фаза на шампионата.

Срещата се игра пред над 27 000 фенове на стадион " Сан Хуан дел Бисентенарио " в Сан Хуан, Аржентина.

Африканците поведоха посредством гол на 19-годишния Ибрахим Мохамед в 61-ата минута, а Риулану Сарки постави завършек на фантазията на " гаучосите " да вземе и Мондиала при подрастващите след купата при мъжете от края на предходната година.

Аржентина преобладаваха от самото начало като имаха преимущество във всяко естество, както при притежаване на топката (66% към 34%), по този начин и като голови положения (27 против 10).

За място на полуфинала Нигерия ще играе с спечелилия от двойката сред Южна Корея и Еквадор.



Отборът на Бразилия също се класира за четвъртфиналите на международното състезание по футбол за младежи

фотоси Българска телеграфна агенция



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР