Италия нареди всички големи спортни събития да се провеждат при

...
Италия нареди всички големи спортни събития да се провеждат при
Коментари Харесай

Италия забранява публика на спортни събития

Италия подреди всички огромни спортни събития да се организират при закрити врата до 3 април , до момента в който страната се бори със смъртоносната зараза от ковид, заяви Агенция Франс Прес.

Мярката беше оповестена, откакто италианското държавно управление разшири ограниченията против епидемията, която през последните две седмици лиши живота на 107 души , а над 3000 бяха инфектирани в страната.

В декрет, оповестен в сряда, държавното управление показва, че " всички спортни събития и надпревари от всевъзможен тип, без значение дали са частни или обществени " могат да продължат " в спортни уреди при закрити врата - а точно навън, само че без наличието на аудитория " .

Тази седмица полуфиналите за Купата на Италия - Ювентус против Милан в Торино и конфликтът на Наполи с Интер Милан бяха отсрочени поради експлоадирането на епидемията . Не са оповестени нови дати за мачовете и в този момент финалът на 13 май евентуално ще бъде отсрочен за най-малко седмица.

Разпространението на вируса е провокира безпорядък в Серия А, като 10 мача бяха отсрочени за последната седмица , което провокира кавги сред клубовете и футболната лига в страната за графика на мачовете .

Шестте мача, отсрочени от кръга - в това число конфликта за купата сред Юве и Интер, се чака да бъдат преместени през идващия уикенд , като всеки различен мач ще бъде преместен седмица напред Квалификацията за тенис за Купа Дейвис сред Италия и Южна Корея в Каляри в петък и събота също ще би трябвало да се организира без почитатели .Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР