Италия може да пропусне участие на Световно първенство за първи

...
Италия може да пропусне участие на Световно първенство за първи
Коментари Харесай

Италия трепери! Може да пропусне Световното

Италия може да пропусне присъединяване на Световно състезание за първи път от близо 60 години насам. От 1958 година „ Скуадра Адзура “ е взела участие на всеки един Мондиал, само че ориста на отбора за шампионата следващата година в Русия виси на косъм.

В първия плейоф за класиране на Световното състезание Швеция победи Италия като хазаин с 1:0 . Единственият гол в срещата беше маркиран от Якоб Йохансон в 61-ата минута.

„ Адзурите “ имаха опция да вкарат гол на непознат терен, само че пропуснаха няколко обстановки, а също така удариха и греда. Решаващият реванш ще е на 13 ноември, понеделник, в Милано.

Мачът е на живот и гибел за италианците, които се показаха нерешително в групата си от квалификациите. Отборът финишира след Испания, като позволи и изненадващо тъждество вкъщи против Македония.

Легендарният вратар на Италия Джанлуиджи Буфон разгласи, че ще постави завършек на кариерата си след Мондила в Русия. Ако Италия не се класира, обаче, то това значи, че ще завърши с футбола след края на сезона в калчото през месец май.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР