Италия и Турция дават старт на UEFA EURO 2020. Двата

...
Италия и Турция дават старт на UEFA EURO 2020. Двата
Коментари Харесай

Италия и Турция дават старт на Евро 2020

Италия и Турция дават старт на UEFA EURO 2020. Двата отбора се изправят един против различен на „ Олимпико “, където преди този момент на блестяща гала ще бъде откриването на шампионата, а на събитието ще взе участие Андреа Бочели. Двубоят започва в 22:00 часа.

Селекционерът на Скуадра Адзура Роберто Манчини има огромен проблем преди началото на конкуренцията, откакто стана ясно, че Марко Верати не е изцяло възобновен и няма да може да вземе присъединяване против Турция. По всяка възможност неговото място ще бъде заето от Мануел Локатели. В навечерието на UEFA EURO 2020 пристигна и още една неприятна новина, откакто капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини отпадна от сметките на Италия поради травма.

„ Сега виждаме светлина в края на тунела след целият този стрес с пандемията. Искаме да създадем хората щастливи и да ги впечатлим за 90-те минути”, сподели Манчини.

„ Когато има такива огромни събития, даже тези, които не наблюдават футбола, стартират да гледат мачовете, тъй че знаем, че сме значими за всички хора в страната. Първият мач постоянно е пъклен сложен. Трябва да се оправим с упованията и да не мислим за тях като нещо отрицателно. Нужно е да се фокусираме върху нашата работа и да сторим необходимото”, подчертава селекционерът на „ адзурите”.

От своя страна селекционерът на Турция Шенол Гюнеш няма кадрови проблеми и ще може да заложи на най-хубавото, с което разполага.

" За нас е огромна чест да играем в мача на откриването на подобен шампионат. Италия е класен отбор, който аз доста почитам. Нашият отбор ще играе за първи път в мач на откриването, а за всеки, с изключение на трима мои футболисти, това ще е дебют на Европейско състезание. Манчини познава добре турският футбол, защото работи в Галатасарай. Той събра под италианското знаме отличен тим, само че сме тук за победа ", разяснява селекционерът на Турция преди дуела.

" Във всеки шампионат най-важните мачове са първия и последния. Ако загубим първия дуел всичко в групата ще се усложни оптимално за нас. През 2002 година ние участвахме на Световното състезание с играчи, които нямаха опит във финални шампионати и играхме чудесно. Надявам се, в този момент да се получи всичко. В тима има въодушевление, всички сме дружно ", добави той.

Срещата Турция - Италия е от 22:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР