Италия и Германия не излъчиха победител в сблъсъка помежду си

...
Италия и Германия не излъчиха победител в сблъсъка помежду си
Коментари Харесай

Германия взе точка от европейския шампион Италия

Италия и Германия не излъчиха победител в конфликта между тях от първия кръг в група 3, Лига " А " на Лигата на нациите. Срещата на " Ренато Дал`Ара " в Болоня приключи при резултат 1:1.

Домакините излязоха в много пробен състав, само че оказаха сериозна опозиция на своя противник и първи откриха резултата с попадение на Лоренцо Пелегрини в 71-ата минута. Гостите обаче възвърнаха равенството в 73-ата минута посредством Йошуа Кимих и този резултат се резервира до края, като двата отбора поделиха по точка.

Селекционерът на домакините Роберто Манчини бе избрал да стартира мача с много любопитен състав. Триото в офанзива бе формирано от Лоренцо Пелегрини, Джанлука Скамака и Матео Политано. В средата на терена пък действаха Брайън Кристанте, Сандро Тонали и Давиде Фратези.

В същото време Ханзи Флик заложи на много по-познат състав с Тимо Вернер като изнесен нападател и Льорой Сане, Томас Мюлер и Серж Гнабри зад тила му. Йошуа Кимих и Леон Горетцка бяха двамата отбранителни полузащитници.

Двата отбора разделят 2-ото и 3-ото място в групата с по 1 точка. След този резултат Италия продължава да няма победа към този момент 237 дни, а също така " Адзурите " в пети следващ мач не съумяха да реализират триумф над Германия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР