Италия е пълноценна част от Европа и западния свят“, категорично

...
Италия е пълноценна част от Европа и западния свят“, категорично
Коментари Харесай

Джорджа Мелони: Ще подкрепим Украйна, няма да се поддадем на изнудване от Путин

Италия е " пълноценна част от Европа и западния свят “, изрично акцентира през днешния ден новата ръководителка на държавното управление на страната Джорджа Мелони, председателка на постфашистката евроскептична партия " Италиански братя ", заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В речта си за цялостната политика пред депутатите, които би трябвало да гласоподават довечера доверие на нейното държавно управление, тя увери, че методът на Рим не е " да попречва и саботира европейската интеграция ", а да накара машината на Общността да работи по-добре.

Очаква се Мелони да завоюва гласуването, тъй като нейната коалиция разполага с болшинство в Народното събрание.

" Италия ще продължи да бъде благонадежден сътрудник на НАТО, като поддържа Украйна ", добави тя в речта си.

Рим не би трябвало да се поддава на изнудването на съветския президент Владимир Путин, акцентира Мелони, представена от Ройтерс.

" Да се поддадем на изнудването на Путин във връзка с енергетиката няма да реши казуса, а ще го изостри, като отвори пътя за по-нататъшни претенции и изнудване ", съобщи Мелони в първата си тирада пред долната камара на Народното събрание.

Тя добави, че нейното държавно управление, което постави клетва през уикенда, ще се стреми да усили финансовата поддръжка за фамилии и компании, наранени от енергийната рецесия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР