Италия е добре позната на туристите и предлага доста пълноценна

...
Италия е добре позната на туристите и предлага доста пълноценна
Коментари Харесай

Това място не е за пропускане, ако искате спираща дъха ваканция!

Италия е добре позната на туристите и предлага много пълноценна отмора. Независимо дали търсите плажове и море, планини и долини, тази страна има всичко.

От модерния и многолюден север, през благородната централна част чак до " заспалия " и обичаен юг, Италия като че ли е измислена за туристите, тъй че не е чудно, че всички я обожават.

Почивката не значи безусловно плуване и слънчеви бани по крайбрежията и плажовете, изключително когато става въпрос за тази европейска страна. Ако си представяте почивката си някъде надалеч от света, на хълмове, които крият красиви езера и долини, езерото Комо е идеалната ваканционна дестинация за вас.

Езерото Комо има всичко, което елементарният екскурзиант желае. То е откъснато от забързания градски живот, ситуирано е сред хълмове и планини и споделя мястото си с реки и градове с богато културно-историческо наличие.

Намира се в северната част на страната, сред Милано и границата с Швейцария. Комо заема повърхност от към 146 квадратни километра и с дълбочина от 410 метра е едно от най-дълбоките езера в Европа. Езерото е формирано от ледници и е било известна дестинация още при античните римляни.

Благодарение на необикновено мекия микроклимат и пейзажите, в които се намира, Комо има специфичен тип и чувство. Това езеро е на първо място извънредно атрактивна туристическа дестинация с божествена природа, висш разкош и отлични гастрономически специалитети и предлага доста културни и артистични бисери, написа " Блиц ".

Всичко това прави Комо извънредно привлекателно и известно място изключително измежду хората с " дълбоки джобове “. Известно е със своите зашеметяващи градини, блестящи вили и наложителни гледки. Най-известните международни артисти и артисти постоянно посещават езерото, а някои от тях имат и вили, като Мадона и Джордж Клуни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР