Италия е държава, известна със своите красиви жени. А спортните

...
Италия е държава, известна със своите красиви жени. А спортните
Коментари Харесай

Италианска богиня или най-сексапилната спортна журналистка

Италия е страна, известна със своите красиви дами. А спортните излъчвания на Ботуша като че ли не могат да минат без наличието в тях на сексапилни дами, които за наслаждение на мъжката публика приказват за спорт.

Една от тези дами е Дилета Леота. 26-годишната красавица доби мигновена известност в родината си, откакто стана водеща на студиата за мачовете от Серия Б по телевизия Sky Sport.

Леота небрежно си заслужи реномето на най-красивото творение в италианския футбол, а някои стигат и по-далеч, определяйки я за една от най-сексапилните дами в целия свят.

В последните дни обаче Леота нашумя и с противен за нея случай. Интернет напряко експлодира, откакто голи фотоси на журналистката се появиха в интернет.

Фотосите са от персоналния телефон на Леота и най-вероятно са били предопределени за нейния избраник. Хакер обаче е съумял да пробие телефона и да направи публично притежание персоналните фотоси на Дилета.

Ние пък ви предлагаме да се убедите в нейната хубост посредством нашата изложба със фотоси от профила ѝ в Инстаграм, където Леота има близо 2 милиона почитатели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР