Италия беше много близо до историческа победа в ръгби турнира

...
Италия беше много близо до историческа победа в ръгби турнира
Коментари Харесай

Италия изненада Франция и бе на крачка от историческа победа в турнира по ръгби Шестте нации

Италия беше доста покрай историческа победа в ръгби шампионата Шестте народи, откакто приключи наедно 13:13 при гостуването си на Франция.
Пропуснат углавен удар от Паоло Гарбиси, при който топката срещна гредата, лиши Скуадрата от първи триумф в дома на " петлите ".

Франция игра цяло второ полувреме с човек по-малко след червен каротн на Жонатан Данте поради висок блокаж. Преди това " петлите " изглеждаха устремени към успеха след есе на Шарл Оливон, спомагателен удар на Тома Рамос и негов прецизен фаул.

В края на първата част Мартин Паже-Рело донесе първи точки за италианците от углавен удар. После Рамос върна задатъка на французите, само че в края с човек по-малко Италия натисна и стигна до тъкмо изпълнен фаул от Гарбиси. Ейндж Капузо направи есе за 11:13, а Гарбиси с спомагателните точки изравни резултата. В края той имаше опция да донесе успеха на Италия, само че гредата го спря.

Така Франция е на четвърто място с шест точки, откакто преди този момент загуби от Ирландия и победи Шотландия. Италианците са последни с три, колкото има и Уелс. Убедителен водач е Ирландия с 15 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР