Италианците трябваше да преживеят, че националният им отбор по футбол

...
Италианците трябваше да преживеят, че националният им отбор по футбол
Коментари Харесай

Сняг, вятър и дъжд удариха Италия

Италианците трябваше да преживеят, че националният им тим по футбол няма да играе на Световно състезание за първи път от шест десетилетия насам. За похлупак страната бе ударена от виелици, сняг и дъжд, заяви организация АНСА.

Лошото време мъчи както северната част на страната, по този начин и южната. Ветрове със скорост от 100 км/ч бяха регистрирани в Триест, намиращ се в североизточната част на Апенините. Вятърът събори няколко дървета, а сходни произшествия имаше и в столицата. Паркиран автомобил беше разрушен от паднало дърво в Рим, за благополучие няма жертви.

Сняг падна в централния район Тоскана, както и в Емилия-Романя. Това провокира промени в разписанието в железопътния превоз. По улиците на град Болоня към този момент е натрупала снежна завивка.

В град Торино термометрите демонстрираха 0 градуса по Целзий. В Южна Италия пък имаше мощни пориви напразно. Тежките метеорологични условия прекъснаха морските връзки сред островите Капри и Елба. В Сардиния имаше значителни превалявания и мощни ветрове.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР