Италианците планират бойкот на Виагра, докато китайците стават едва ли

...
Италианците планират бойкот на Виагра, докато китайците стават едва ли
Коментари Харесай

Италиански депутат: Без секс, докато не се ваксинираме!

Италианците възнамеряват протест на Виагра, до момента в който китайците стават надали не интимни, до момента в който тестват за ковид. Това написа Politico в седмичната си графа, за по-ведрата и от време на време комична страна на политиката.
Италианците не се тревожат, когато става въпрос за опълчване на фармацевтичните колоси. С възходящ яд на континента от бавното снабдяване на коронавирусни ваксини, един италиански политик има концепция: секс стачка, до момента в който фармацевтичните компании не оправят бъркотията и не изпълнят обещаното.
Феручо Санса, районен народен представител от Лигурия, предложи във Фейсбук протест на медикаментите на Pfizer като Tavor (което е против тревожност) и Viagra.
Според депутата доста хора „ в този момент имат вяра, че имунизациите отиват в страните, които заплащат най-вече “ и правните дейности за попречване на това биха били „ мудни и комплицирани “, само че допусна, че жителите „ може би да имат друго оръжие в ръцете си “ под формата на протест на Виагра.
Санса призна, че това ще направи италианците „ малко по-малко искрящи и по-тревожни “, само че сподели, че може да си коства да подсети на фармацевтичните колоси за отговорностите им към имунизациите.
В обществените медии имаше известна поддръжка за концепцията на Санса, само че ще успее ли да я поддържа? Кой знае.
Не единствено производителите на медикаменти затрудняват имунизирането, само че и полицията.
 Ще подсигурява ли Европейски Съюз имунизирането против COVID-19 на жителите си? Ще подсигурява ли Европейски Съюз имунизирането против COVID-19 на жителите си?
„ Ваксинация: Брекзит - 1, Брюксел - 0 “ - това е заглавието на публикация във френския народен всекидневник Le Figaro за забавя...
В южния британски град Саутенд ченгетата бяха извикани, с цел да разбият, както им беше казано, незаконно рейв празненство, само че вместо да открият група разюздани младежи, те попаднаха на куп пенсионери, чакащи на опашка, с цел да получат коронавирусна ваксина и консумиращи чай и бисквити.
„ Нацупените старци и нацупените старици бяха в обилие “, сподели притежателят на заведението, където се бе проведено имунизирането, пред локалните медии. Чакащите ваксина старци би трябвало да се считат за късметлии, написа изданието.
В Китай в този момент на  интернационалните пътешественици вършат четири теста за ковид - тампон от нос, гърло, кръвен тест и... анален тампон. Слуховете, че личният състав на терминала Eurostar на Gare du Midi в Брюксел е оборудван за извънредно дълги гумени ръкавици, не бяха доказани, майтапи се Politico.
Няма известия, че някой от старите хора в Саутенд има животни, което е също толкоз добре, тъй като в Чили всеки човек, който е участвал на рожден ден за котка, се е заразил с ковид. Здравните чиновници в дребния град Санто Доминго споделиха, че притежателят на котката е пациентът Нула на празненството. Помолена за коментар от Declassified, котката просто хвърли надменно взор и отмина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР