Италианското студио LKA обяви, че Martha Is Dead няма да

...
Италианското студио LKA обяви, че Martha Is Dead няма да
Коментари Харесай

Отложиха премиерата на Martha Is Dead

Италианското студио LKA разгласи, че Martha Is Dead няма да излезе в планувания период. Играта трябваше да дебютира за конзоли и PC в края на тази година, само че излизането ѝ е забавено за февруари 2022.

Действието в Martha Is Dead се развива през 40-те години на предишния век по време на Втората международна война. Близначката на вашата героиня е открита мъртва и вие, в ролята на Джулиа, ще би трябвало да откриете истината за нейния край в един свят, който е свързан от тайнственост и вярвания, локален фолклор и изключителния смут на войната.

„Марта е мъртва и нейната сестра-близнак Джулиа, младата щерка на немски боец, ще би трябвало сама да се оправи с дълбоката контузия от загубата и скръбта от нейното ликвидиране. Търсенето на истината е обгърнато в тайнствен фолклор и изключителния смут на войната, която се доближава все по-близо и по-близо. Кое ще вземе превъзходство?“, гласи формалния анонс на играта.

Разкрита, Martha Is Dead е дело на LKA.it. Италианското студио стана известно с играта си от 2015 The Town of Light. Подобно на Martha Is Dead, The Town of Light беше психически трилър, в който млада жена се завръща към нейния личен смут за да го преодолее и да го не помни вечно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР